De diensten van Allins Websolutions.

Allins websolutions biedt verschillende diensten aan, deze diensten zijn onderverdeeld in websites, promotie en support. Wij hebben alles in huis om aan jouw wensen te voldoen. Van het bouwen van een WordPress website zodat (nieuwe) klanten jou online kunnen vinden, tot het leveren van drukwerk om ook met je visitekaartje indruk te maken. Je kunt het zo gek niet bedenken of wij zorgen ervoor dat het een succes wordt.

Websites.


Websites realiseren

Websites onderhouden

Logo- en huisstijl ontwerp

Domeinnaam en hosting

Promotie.


Online marketing

Drukwerk realiseren

Promotie kleding

Outdoor reclame

Support.


Inrichten social media pagina

Adverteren social media

 Social media strategie opstellen

Websites.

Je online identiteit

We maken websites op basis van WordPress CMS. De website wordt daarnaast responsive opgeleverd. Dit betekent dat de website op alle apparaten wordt ondersteund zoals op laptop, tablet en smartphone. Voor ons is elke website een uniek project waar wij ons uiterste best voor doen. Vooraf bespreken we de wensen en komen we samen tot een plan om een unieke website te ontwikkelen. Je ontvangt van ons een vrijblijvende offerte waarin de gemaakte afspraken staan. Nadat hier akkoord op is gegeven kan het ontwikkelen van de website beginnen. Tussentijds houden we je uiteraard op de hoogte van de voortgang van de website. Wanneer deze gereed is maken we een afspraak om de website samen door te lopen. Na definitief akkoord wordt de website online geplaatst. Ook na het opleveren van de website blijven we uiteraard voor onderhoud en vragen beschikbaar. Om het voor jou zo makkelijk mogelijk te maken, bieden we aanvullende diensten om jouw website helemaal compleet te maken.

Ook bieden we een onderhoudspakket zodat jouw website ook in de toekomst up to date blijft.

Wat we allemaal voor je kunnen doen:

    Website teksten schrijven
   Google Adwords: adverteren in Google
   Zoekmachine optimalisatie (SEO)
   SSL certificaat voor een beveiligde pagina
   Fotografie voor op de website

>>> Stel een vraag of maak een afspraak < <<

Promotie.

Je identiteit overal herkenbaar

Naast je online zichtbaarheid is het natuurlijk ook belangrijk om offline op te vallen. Je kunt indruk maken met een professioneel visitekaartje of extra opvallen op een beurs met het juiste promotiemateriaal. Wij kunnen dit en nog veel meer voor je verzorgen. Van briefpapier en visitekaartjes en van folders tot (beurs) promotiemateriaal. Ook gepersonaliseerde bedrijfskleding is mogelijk. Want hoe vaker je jouw logo en huisstijl onder de aandacht brengt, hoe meer naamsbekendheid je zult creëren. Dus: bereik je doelgroep en zorg dat je overal te vinden bent!

Wat wij bieden, uiteraard met ontwerp naar jouw wens en met jouw logo:

    Briefpapier, enveloppen, folders en visitekaartjes
    Reclame borden, doeken en zeilen
    Werkkleding en textiel
    Relatiegeschenken en (beurs) promotie materiaal

>>> Stel een vraag of maak een afspraak < <<

Support.

Social media support

Social media is tegenwoordig niet meer weg te denken. Iedereen is online, ook veel bedrijven. Het is een laagdrempelige manier om jouw doelgroep te bereiken. En als je het goed aanpakt, kun je dankzij social media jouw naamsbekendheid flink vergroten en nieuwe klanten aantrekken. Maar hoe pak je het nou goed aan?

Geen paniek, wij kunnen je ook hierin ondersteunen. Afhankelijk van jouw wensen maken wij een plan op maat. Loop je vast bij het bepalen op welke social media je gevonden wilt worden, en hoe je de pagina in moet richten? Geen probleem. Of heb je alleen hulp nodig bij het succesvol uitrollen van een reclamecampagne op Facebook? Ook geen probleem. Wij helpen jou waar nodig. Uiteraard is het ook mogelijk om je social media beheer volledig aan ons over te dragen. Dan hoef je helemaal nergens meer naar om te kijken. Uiteraard houden wij je dan op de hoogte van jouw social media succes.

Wat we allemaal voor je kunnen doen:

     Inplannen van social media berichten
     Opstellen van social media jaarplan
     Missie en visie bepaling
    Adverteren via social media

>>> Stel een vraag of maak een afspraak < <<